Volgende XBRL Europe Day & Eurofiling Day in Brussel, 24-26 november 2014

 

 

Het volgende Event van XBRL Europe zal plaatsvinden van 24 t.e.m. 26 november 2014 in Brussel, in de lokalen van de Nationale Bank van Belgïe.

  

Deze gebeurtenis wordt tweemaal per jaar in Europa georganiseerd en geeft zo de gelegenheid aan alle actoren van de XBRL gemeenschap (regulatoren, softwarevennootschappen, voorbereiders, gebruikers) om kennis te maken met hun Europese collega’s en om hun deskundigheid te delen. De deelname aan dit evenement is gratis. 

 

Het Event vindt dit jaar plaats in Brussel en zal u toelaten op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de diverse XBRL-projecten, maar ook te luisteren naar de uitgenodigde Europese instanties.

 

Op het programma staan: 

  • een opleidingsdag op maandag 24/11;

  • een XBRL Europe Day op dinsdag 25/11 die zal worden afgesloten met een galadiner, voorafgegaan door een "networking"-cocktail, gesponsord door XBRL België;

  • een Eurofiling Day op woensdag 26/11, die meer in het bijzonder aandacht zal besteden aan de bank- en verzekeringsreporting.

Het volledige programma is beschikbaar op de Eurofiling website
(
http://eurofiling.info/201411/index.shtml). De inschrijvingen gebeuren via dezelfde site.

 

De leden van XBRL België worden vriendelijk uitgenodigd om aan deze gebeurtenis deel te nemen. Schrijf u gauw in want het totale aantal deelnemers zal beperkt worden tot 150 personen!